NOTKEE - taipuu moneen mut ei katkeeNotkee on vuonna 2021 perustettu nettipalveluihin erikoistunut sivusto.

Kuka on Notkee?

Notkeen takana oleva Carl Wahlberg on tuottanut nettipalveluita harrastuksenaan jo vuodesta 2005. Nyt Notkeen myötä harrastus on työtä, jonka tavoitteena on tyytyväinen käyttäjä. 

Sposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Miksi Notkee?

Notkee nettipalvelut tarjoaa yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkailleen. Notkeen ensisijainen tavoite on tyytyväinen asiakas, jonka ei tarvitse huolehtia nettipalveluistaan, vaan voi keskittyä oman työn edistämiseen. Notkee pitää huolen siitä että jokaisen asiakkaan nettipalvelut toimivat ongelmitta, laadukkaasti ja notkeesti. 

 

Notkeen referenssiasiakkaat

Alla muutamia asiakkaita ja heidän kommenttejaan notkeesta palvelusta. 

Porkkalan merenkävijät ry

KM Project Oy: "Osaavan lisäksi nopeaa palvelua. Siis oikeasti palvelua, mikä on nykyään valitettavan harvinaista. Iso apu IT-asioihin aloittavalle yrittäjälle!"

Crionna Fysio: "Erinomaista, asiantuntevaa ja täsmällistä sekä nopeaa - kaiken lisäksi myös äidinkielelläni (ruotsi) tapahtuvaa IT-palvelua itsenäiselle ammatinharjoittajalle. Suosittelen lämpimästi myös muille yrityksille!" 

Sabamed Oy

Sisustus-Sirpa

As Oy Akustinmäki

Yhteydenotto

Jätä viesti ja valitse toivottu yhteydenottotapa ja otamme yhteyttä pikimmiten.

Omat tiedot
Viesti

 

 

 

Käytämme evästeitä parhaan käyttäjäkokemuksen mahdollistamiseksi. Käyttäjätietoja ei tallenneta ilman erillistä suostumusta.